Uppgradera din outfit med smycken och accessoarer

För att piffa upp vardagsstilen är smycken och accessoarer något att satsa på. Nätta och stilrena smycken är alltid ett säkert kort som fungerar år efter år. Lägg lite extra pengar på smycken som alltid passar och sedan kan du komplettera med andra billigare smycken och accessoarer som är mode just för stunden. Såklart kan vilken festblåsa som helst också få nytt liv genom att addera smycken och accessoarer. En Versace parfym kan också vara upplyftande att använda en vanlig vardag eller vid fest. Hur du doftar är en viktig detalj och en del av din stil.

Guld eller silver

Om du ska välja guld eller silver är upp till dig. Välj det som du favoriserar mest och som passar ihop med övriga smycken som du bär till vardags. Bygg ett smyckeskrin där smyckena du äger kompletterar varandra. Klassiker som alltid fungerar är pärlor, diamanter, berlocker, ädelstenar och nätta halsband. Ha din stil som utgångspunkt när du ska välja.

Stora kedjans återtåg

2021 bjuder på en spännande blandning av tidlösa smycken tillsammans med mer utmanande smycken och accessoarer. I år är kedjan den stora trenden. En tjock kedja passar till nästan vad som helst, som till jeans och t-shirt eller mot bar hud till en klänning. Den fungerar också utmärkt ovanpå en tröja med krage. Kombinera den tjocka kedjan med i övrigt mindre smycken som kan framhäva kedjan. I år kan du kombinera dina tidlösa smycken med accessoarer som går i orange, rött, gult och rosa. Våga ta ut svängarna och kombinera årets färger med varandra och balansera upp det med några stilfulla smycken från dina bassmycken.

Håraccessoarer är hett 2021

Olika typer av håraccessoarer är också i ropet just nu. Hårspännen i strass, olika typer av scrunchies eller diadem är verkligen trendigt. Håraccessoarerna fungerar lika bra till vardags som till fest och kan tillsammans med smyckena göra underverk för din stil.