Styla med smycken

Smycken är ett utmärkt sätt att uttrycka din personlighet och stil. Det finns smycken för alla stilar och smaker. Framför allt är det ett mycket effektfullt sätt att snabbt förändra en outfit. Om du exempelvis ska gå från jobbet till en AW och snabbt vill komma i rätt stämning kan du addera ett par coola örhängen. Här hittar du några smarta tips på hur du kan styla en outfit med smycken.

Festsmycken

På fest kan du med fördel plocka fram dina fina och coola smycken. Fester är det perfekta tillfället att ta ut svängarna lite och använda smycken du inte använder till vardags. Låt smyckena ta plats och planera gärna outfiten efter smyckena istället för tvärtom.

Smycken för användning varje dag

De flesta har ett smycke som de bär dygnet runt. Detta kan exempelvis vara ett guldhalsband, vigselring eller ett armband. Dessa stilrena smycken kan även bäras tillsammans med smycken som lämpar sig bättre på fest.

Statement-smycket

Det så kallade statement-smycket är stora, coola och maffiga smycken som passar dig som inte är rädd att ta mycket plats. Detta kan exempelvis vara en stor ring, ett färgglatt halsband eller djärva örhängen. Perfekt för dig som vill sticka ut ur mängden.

Minimalistiskt & maxat

Styla gärna minimalistiska smycken till maxade klädesplagg respektive stora statement-smycken till minimalistiska plagg för att skapa en balanserad look. Att maxa allt på en och samma gång är sällan en bra idé. Om du har en otroligt vacker mönstrad klänning bör du låta den vara i blickfånget. Om du har ett unikt halsband bör du å andra sidan låta det få all uppmärksamhet.