Smycka lägenheten och dig själv

Att använda smycken kan förhöja en outfit. Men även din inredning kan bli mycket vackrare med några statement pieces, särskilt vackra inredningsdetaljer som smyckar din bostad. Ett dyrbart smycke utgör ett tydligt fokus i en väl sammansatt ensemble, medan noggrant utvalda möbler och annan inredning skapar en hemtrevlig känsla och berättar för gästerna vem du är som person.
Hos Rörfokus hittar du duschväggar i många olika varianter. Välj bland duschväggar med svarta och vita spröjs samt frostat glas. Skiljeväggar i badrummet kan ge mer avskildhet och minska stänk på exempelvis känsliga badrumsskåp och badartiklar. Du kan också spara plats med vikbara duschväggar, perfekt till ett litet badrum.

Smycken till dig själv

En smyckesbas som kompletteras med de senaste trenderna kan underlätta för att skapa den perfekta looken. Med kläder du tycker om, som har bra passform och fina smycken till, kommer många se att du har en genomtänkt stil. En del väljer att ha statementsmycken, som stora örhängen som syns ordentligt för att rama in helhetsintrycket. De passar särskilt väl till svarta kläder och du kan även variera storleken på dina örhängen så att det ena är större än det andra.
Innan du handlar nya smycken och kläder kan du behöva tänka igenom vilken stil som verkligen passar dig bäst. Du kan läsa bloggar av influencers och titta igenom det senaste modet. En del frågar sig om det är nödvändigt att köpa märkeskläder. I många fall kan du hitta kläder av god kvalitet även till lägre priser, då marknaden numera är så pass stor. Många väljer också att köpa märkeskläder i en av alla de affärer för begagnade kläder som finns både på nätet och i affärslokaler på stan. Du kan också hitta begagnade smycken på samma sätt, vilket ger dig möjligheten att förhöja din outfit med unika smycken som få människor bär idag.

Smycken till bostaden

En inredningsstil som har blivit allt mer populär under de senaste åren är att ha få men mer genomtänkta föremål i hemmet. Mer minimalistisk inredning kan kombineras med statement pieces där annorlunda mattor, lampor och vaser i lekfulla former kan lyfta ditt hem till en högre nivå. På detta sätt kan du smycka ditt hem, inte bara dig själv och göra alla gäster imponerade av din goda inredningssmak.
Att kombinera minimalism med statement pieces är en av trenderna under de senaste åren. I badrummet kan du installera originella duschväggar i gjutet järn eller murad mosaik med vackra färgställningar. Många lägger också ner en extra tanke på duschen. Du kan installera ett duschhuvud som ger känslan av ett vattenfall eller ett tropiskt regn, med sensuella mikrodroppar som omgärdar din kropp. Idag finns det också en mängd olika duschdraperier som du kan smycka ditt badrum med, med motiv och färger som harmonierar vackert med din inredning.