Bär smycken för att få en snygg outfit

Smycken och accessoarer är något som verkligen är användbara när du inte riktigt vet hur du ska få till den där kompletta looken. Att ha en smyckesbas som du kompletterar med det senaste trenderna är en mycket bra idé. Men för att få den där perfekta looken behöver du ha snygga kläder som passar dig. Om du vill ha fina och trendiga kläder ska du kolla in Thernlunds som har ett brett sortiment av olika modeplagg. De har allt från trendiga ytterkläder till snygga klänningar. Att ha trendiga kläder är trevligt men det viktigaste av allt är att du väljer kläder som du verkligen gillar, passar din stil och som sitter perfekt. Då kommer du upplevas som stiligt klädd.

Statement smycken som sticker ut

När det kommer till smycken och de senaste trenderna finns det lite olika saker som du kan satsa på. Statement örhängen är någon som har synts mycket under hösten och som verkligen är ett smycke att satsa på. Det är ett av höstens trendigaste smycke och det ska helst sträcka sig ända ner mot axlarna. Ett par glittriga långa örhängen är perfekt att bära på festen. Om du väljer att bära något svart kommer örhängen att synas ännu mer. Du kan också göra en variant av det långa örhängena och endast bära ett. Du kan ha ett stort örhänge i ena örat och ett mindre i det andra. Det är en väldigt snygg detalj som ger lite extra liv.

Chunkeykedjor och pärlor

Chunkykedjor är något som har varit trendigt hela året och det fortsätter att vara det. Du kan ha armband och halsband i den stilen. Det passar även till olika stilar, mängder av klädesplagg och till olika tillfällen. Pärlor är klassiska smycken som även är väldigt trendigt nu. Det finns massor med olika smycken med pärlor. Ett klassiskt pärlhalsband och tillhörande örhängen är dock något som du alltid kan bära oavsett trender. En annan trend som du kan hänga på är stenar och kristaller. Halsband med stenar i olika färger och örhängen är perfekta att bära.

Klassiska smycken är alltid bra att ha

Smycken är något som verkligen kan bidra mycket till en outfit. Om du inte har lust att följa några trender kan du alltid satsa på säkra kort som pärlor samt guld- och silversmycken. Sådana smycken är något som du alltid kan bära till alla möjliga tillfällen. Diskreta smycken passar bra att bära till vardags. Det är trevligt att ha några smycken som du vet alltid fungerar. Ett tips är att du bygger upp en smyckesgarderob som består av några riktiga klassiker. Halsband, armband, ringar och klocka är perfekt att ha i en sådan. Komplettera med några trender om du hittar något som faller dig i smaken.