Kombinera smycken med parfymer

Vi är alla vana vid att kombinera våra smycken med olika klädstilar, outfits och skor, men varför inte också kombinera smyckena med olika parfymer? Det blir ett roligt alternativ som inte är lika uppenbart, men som definitivt är intressant när det uppmärksammas.

Visa din personlighet i kombinationerna

Fundera över vilka typer av smycken du tycker om och även vilken typ av parfymer du brukar använda. Är det alltid samma stil på dem eller finns det redan olika inslag som kan kombineras på ett antal sätt? När du använder mindre smycken, kanske i silver, med tunnare kedjor i halsbanden och lite lätt gnistrande stenar, kan en luftig och lätt blommig parfym vara fantastisk som komplement. Ett exempel på detta är Clean parfym i olika dofter som alla är inspirerade av rena och fräscha dofter. På samma sätt kan tyngre smycken, till exempel i statementstil och gärna guld, med fördel kombineras med en lite djupare parfym med mer kryddiga toner. Fast det här bestämmer du ju helt själv – du kanske vill göra helt tvärtom och överraska med mer oväntade kombinationer. Visa din personlighet med hjälp av kombinationen smycken och parfymer, och bär dem som en förlängning av dig själv.

Genomtänkta val skapar bästa looken

Inom samma kategorier av parfymer finns en stor mängd olika dofter, vilket gör att du alltid har möjlighet att göra nya kombinationer även om du fortfarande vill ha till exempel lätta och luftiga varianter. På det här sättet är parfymer en näst intill outsinlig källa av fantastiska dofter, som går att kombinera på tusentals olika sätt. Eftersom du också kan skaffa dig nya typer av smycken, och i olika stilar, kan du ha hur roligt som helst med det här och låta kreativiteten flöda. Både accessoarer och dina klädval blir till uttryck för vem du är, så välj med omsorg och var noga med att det inte blir för mycket och alltför överdrivet. En genomtänkt och väl avvägd outfit är både cool och elegant, läcker och vacker på samma gång, så underskatta inte de små detaljerna och låt dem vara dina huvudnummer. Låt parfymen vara kronan på verket – i kombination med dina smycken blir det ett riktigt utsökt statement.