Vinterns snyggaste accesoarer

Det finns många snygga accessoarer att använda under vintern. Accessoarer som både lyfter din outfit och samtidigt håller dig varm. Rätt mössa, halsduk och vantar kan verkligen göra hela skillnaden för hur du ser ut. Sedan finns det också mysiga inomhusaccessoarer som sköna och snygga tofflor för kalla fötter.

Satsa på vantar, mössa och halsduk

De flesta vinterjackor är svarta, blåa eller gråa. En och annan bär vitt eller rött. Att ha vinterns ytterplagg i en grundfärg som fungerar från år till år och med alla färger är riktigt smart. Om du köpt en riktigt bra vinterjacka kan du ha den under många säsonger och alltid vara välklädd. Men en jacka eller kappa i sig kan ju bli lite tråkig. Särskilt vintertid när vi har mindre solbränna, smyckena är gömda under ytterkläderna och vi lätt kan se lite trötta ut. Då är det perfekt att satsa på snygga och personliga vantar, mössor och halsdukar. Förutom att du inte fryser, så ger en snygg halsduk eller mössa ett lyft till hela din outfit. Din outfit får mer färg och personlighet. Snyggaste och varmaste vinterkläderna har det supersköna nordiska märket Cedrico som du hittar hos Johnells, skandinavisk design i naturmaterial med grova och samtida detaljer. Kolla in de underbara vantarna: dina händer kommer att älska dig.
Nummer ett att satsa på är ett par riktigt snygga vantar som du kan ha under flera säsonger. Varför just vantar? Jo, för att du måste skydda dina händer. Annars blir de nariga, fula och lättare rynkiga ju äldre du blir. Till dina vantar behöver du mössan med stort m. Idag finns det många snygga mössor att välja mellan, men se till att mössan och vantarna matchar varandra. Sedan behöver du naturligtvis en stor och härlig halsduk som snyggt ramar in ditt ansikte/huvud, förutom att den ger mycket värme och skydd. För en mer personlig outfit skippar du att köpa ett set. Det ser så tråkigt ut. Gör din vinteroutfit mer personlig genom att hålla dig till samma färgskala eller nyans, men utan att övermatcha.

Skaffa snygga innetofflor

För att göra vintern riktigt mysig och varm bör du satsa på ett par sköna innetofflor. Härligt att ha på sig på kvällen efter en dag på stan och du ser på film eller vintersport. Eller när du bjuder vännerna på ett vinterfika. Varför inte köpa flera sköna innetofflor, så att också dina vänner får varma fötter?