Piercing är ett sätt att skapa en egen stil

Piercing är ett superbra sätt för att skapa en speciell attityd eller uttrycka din egen stil. Att göra en piercing kan göra en stor skillnad på din stil och ditt utseende. Att pierca sig har gjorts sedan urminnes tider och idag är piercingsmycken en exklusiv accessoar.

Populäraste piercingen

En av det mest populära piercingarna är hål i öronen. Det har och kommer förmodligen alltid att var den mest populära piercingen. Piercing i öronen är ofta det bästa sättet om du vill testa. Om du inte skulle gilla det eller av någon annan anledning inte vilja ha din piercing är den enkel att ta ut och ger inga större märken efter sig. Det finns också en uppsjö av olika örhängen. Örhängen är ett traditionellt smycke som går att variera i oändlighet. Något som blivit allt mer populärt är att pierca överörat. Du kan då ha ett större örhänge på örsnibben och ett matchande mindre smycke upptill. Andra ställen där du kan pierca dig är bland annat näsan, naveln, läppen och tungan.

Piercingsmycken

Det finns många olika typer av modeller och material när det kommer till piercingar. Att ha flera olika typer av piercingsmycken är bra för då kan du variera efter dina kläder, humör och tidpunkt. Det är lätt att lyfta vilket plagg som helst med smycken och accessoarer. Det finns piercingsmycken som passar alla typer av personligheter och tillfällen. Satsa på smycken av bra kvalité för att inte få allergiska reaktioner. Det är inte helt fel att bygga en smyckesbas där du har massor med olika piercingar. Tänk att olika typer av piercingsmycken du köper ska komplettera varandra.

Ta hand om dina piercingsmycken

Som med alla smycken är det viktigt att du sköter om dem och extra viktigt är det med piercingsmycken. Ta även hand om själva piercingen genom att rengöra örat, naveln eller var nu piercingen sitter, med jämna mellanrum.