När guldet har gjort sitt

Alla har vi smycken som betyder extra mycket, som vi absolut inte vill göra oss av med. Men ofta har vi även smycken som bara ligger kvar i lådan, som vi inte använder längre även om de innehåller både guld och diamanter. Det bästa vi då kan göra är att sälja smyckena och få pengar tillbaka.

Sälj ditt guld via proffsen

Till slut kommer stunden då vi är redo att gå igenom våra gömmor och sortera ut de smycken vi inte längre vill ha kvar eller behöver. Att sälja guld via professionella guldhandlare är viktigt så att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. På Diamantbrev får du försäkrade brev och snabba utbetalningar, ditt guld blir värderat av experter och allt erbjuds utan några dolda avgifter. De är ett internetbaserat företag, kända för sin fina service och sin raka och ärliga kommunikation. Detta uppskattas av kunderna som gärna väljer Diamantbrev när det är dags att sälja guld och diamanter.

Investera i smycken du älskar

Det är inte alltid lätt att ta beslutet att göra sig av med smycken, speciellt om de är äldre och har tillhört någon i familjen. Men om alternativet är att de ligger kvar i en mörk låda, bortglömda och utan att användas, är det ofta bättre att göra sig av med dem. Genom Diamantbrev får du riktigt bra priser vilket kan ge dig en rejäl slant om dina sålda smycken värderas högt. Det blir ett sätt för dig att kunna investera i smycken du verkligen älskar och kommer använda.

Ta en skattletardag

Ta en dag eller eftermiddag och ägna den helt åt att gå igenom dina lådor, garderober, vrår och gömmor. Är du en av alla dem som har lätt för att lägga undan grejer som samlas på hög och sedan glömmer bort vad som verkligen finns undanlagt, så kan detta bli din lyckodag. Du kan hitta så mycket mer än bara smycken, men har du tur kan de där glömda guldsmyckena dyka upp och ge ett välförtjänt klirr i kassan.