Mobilen – vår tids främsta accessoar

Mobiltelefonen: nödvändighet, statusmarkör, tidsfördriv. Och kanske även nutidens accessoar nummer ett. Många stoltserar med att ha den senaste modellen, eller det snyggaste mobilskalet, och numera har de flesta av oss med oss telefonen vart vi än går. Så varför inte utnyttja mobilens potential som accessoar till max? Läs vidare så visar vi dig hur.

Uttryck din personlighet med mobilskal

Vilket mobilskal någon väljer till sin smartphone kan säga mycket om personen. Med ett snyggt mobilskal i din favoritfärg visar du vem du är varje gång du tar upp mobilen ur fickan. Du kan också köpa mobilskal med något motiv du tycker om, eller till och med designa ett eget med exempelvis ett foto. Eftersom en stor andel svenska barn har mobiltelefon numera finns det även flera charmiga mobilskal som passar barn, vilket både gör telefonen roligare och även skyddar mobilen om den ramlar ur fickan när barnet leker.

Variera mobilskalet efter tillfälle och humör

Börjar du tröttna på din mobil? Ett mobilskal som förändrar telefonens utseende och hur den känns att hålla kan få den att kännas som ny. Ett nytt mobilskal är många gånger billigare än en ny mobil, och när du numera kommer att kunna reparera en trasig Iphone själv kan du spara mycket pengar. Istället kan du köpa flera stycken mobilskal och variera dem efter humör och tillfälle. Använder du din personliga mobil på jobbet kan du sätta på ett skal med en mer neutral och professionell framtoning, för att sedan köra på glitter och neon på nattklubben.
Ett annat tips för att utnyttja mobilens potential som trendig accessoar är att matcha skalet till dina kläder eller övriga accessoarer som väska och klocka. Det är en kul detalj som får din outfit att se extra genomtänkt ut och plockar hem flera stilpoäng.

Fler sätt att göra mobilen personlig

Förutom mobilskal kan du anpassa din mobil på andra sätt för att göra den personlig och dekorativ. Klistermärken och dekaler är ett sätt, som du med fördel kan fästa på ett genomskinligt mobilskal så att du inte behöver sitta och pilla bort dem direkt från mobilen om du tröttnar eller vill byta ut dem. Det finns också små pluggar du kan använda i mobilens uttag för att förhindra att damm kommer in i telefonen. Dessa finns i flera söta, roliga eller eleganta varianter som blir som en extra dekoration på din telefon. Längtar du tillbaka till 00-talet så har de hängsmycken till mobilen, ofta med strass, som var populära då börjat komma tillbaka.
Kort sagt finns det flera sätt att göra din mobil till en självklar del av din outfit, som visar världen vem du är och vad du gillar. Våga experimentera och hitta ditt uttryck!