Mobilen som accessoar

Din mobil är så mycket mer än bara en pryl som du kan ringa, surfa och SMS:a med. Mobilen och mobilskalet är en accessoar. En del av din outfit som verkligen kan lyfta din personliga stil.

Hitta skalet till din personliga stil

När du ska köpa skal är det smart att du tänker igenom din stil. Så att du hittar ett skal som du lätt kan matcha med resten av outfiten. Det är inte bara mössan, solglasögonen, hatten, väskan eller halsduken som är en accessoarer, utan även mobilen. På sätt och vis är mobilen än viktigare än många andra accessoarer då den följer med dig överallt. Därför är det smart att rentav har flera skal. På webbshoppen Nudient hittar du skal och väskor för din mobil, dator och AirPods. De har många erbjudanden och du kan lätt matcha skalen med varandra. Gå in på Nudient och kolla deras thin kollektion och andra sköna kollektioner som finns i många färger.

Matcha med accessoarer

När du ska skapa din personliga stil är det smart att fokusera extra på accessoarer, då de både är enkla att byta ut och ger en möjlighet att skapa något unikt. Det fina med accessoarer, liksom mobilskalet, är att du kan ha en stilren och tämligen enfärgad basgarderob, samtidigt som du med hjälp av smycken, mobilskalet, sjal, keps eller solglasögon verkligen kan smycka din outfit. Många stilikoner fokuserar främst på accessoarerna, medan kläderna ofta går i samma stil eller färg. Det skapar ett både klassiskt och personligt utseende, som gör att du alltid ser välklädd ut, utan att du behöver lägga så mycket tid på att matcha byxor, blus, cardigan eller klänning. Din basgarderob har alla kläder som du behöver, medan accessoarerna skapar pricken över i:et.
Att ha flera mobilskal underlättar mycket för att alltid kunna vara personlig. Det är roligt att ha olika mobilskal. Ett mobilskal för festen och bröllopet, ett annat mobilskal när du sportar och lever i vardagen. Då kan du lättare smälta in i det sammanhang som du befinner dig i. Du har till exempel ett mobilskal när du ska på födelsedagskalas hos kompisar, medan du använder ett annat mobilskal som accessoar när du ska på arbetsintervju.