Matcha din mans smycken med snygga kläder

Smycken är läckert på alla, oavsett om du är kvinna eller man – speciellt män ser mycket moderiktiga ut med en kedja, ett snyggt armband eller något liknande. Naturligtvis ska det vara matchande kläder till.

Kombinera smycken och kläder

Mörka färger som svart och grafitgrått är lättare att matcha med riktigt ”chunkiga” och manliga smycken. Även medaljoner på kraftiga kedjor är ett image statement för mannen, och kläderna kan inte vara mindre läckra – här behöver man pressa gränsen och det finns flera klädbutiker online där du kan hitta rätt stil. En av de som sticker ut mest är onlinebutiken Best of Brands. Fördelen med Best of Brands är att du hittar det allra bästa från olika märken men också lite annorlunda kläder om du letar lite på sajten.

Matcha ”chunkiga” smycken med Best of brands

Avdelningen för kläder herr på Best of Brands är intressant – en djupdykning är rekommenderad, ta dig tid. Om du har en tjock halskedja i silver eller metall matchar du med fördel till djupa färger som svart, mossgrön och grafit, kanske också en mörkt blå färg. Detta ger tyngd, men naturligtvis är det en smaksak för hur man vill se ut. Flera män gillar ljusare och lättare färger.
Best of Brands sortiment för män passar både street modet och det klassiska modet, och smyckena anpassar sig oftast och förstärker bilden. För street är det naturligtvis lite råare smycken i metall eller silver som passar bäst medan det klassiska modet kan lämpa sig för guld eller förgyllda smycken. Du kan hitta snyggt skurna kavajer hos best of brands som du exempelvis kan kombinera med en cool polotröja – du kan också hitta lite lösare hängande överdelar där en längre kedja av street-snitt passar in.

Best of Brands satsar på kunden

Best of Brands har en lång historia inom klädindustrin men inte förrän 2019 kom de riktigt snygga och moderätta stilarna in i butiken. Visst hade man kvalitetsmode innan, men vid denna tidpunkt höjdes coolfaktorn avsevärt och man blev en av topparna online. Heminredning adderades med mycket unika märkesprodukter som kan matchas in i stilen i hemmet. Den som gillar tjocka och ”chunkiga” smycken gillar säkert också ljusstaken med fyra klossar till armar, kraftiga som ekrarna på en sportbil – supertungt! Men det finns flera överraskningar både bland herrkläder, damkläder och inredning. Best of Brands satsar på en helhet så att kunden bara behöver en enda sajt.

Roligt sortiment

Här finns märken som Boss, Polo och Morris med flera. Det finns mycket snygga, gråa stickade polotröjor från Oscar Jacobson och Aspesi som kan kombinera med både med tjocka och tunna armband. Varumärket Oscar Jacobson måste betraktas som mästaren av tjocka polotröjor. Ofta gör sig en ring också bra till dessa tröjor. Morris horisontellt randiga tröja i grönt och vitt sticker ut och är lite ovanlig medan det finns mängder av traditionellt snygga hoodisar. Välj din stil!
Skjortavdelningen är definitivt en av de allra roligaste. Till en början ser man mest klassiska skjortor men fortsätter man att surfa så hittar man både annorlunda och psykedeliska skjortor som kan ge en riktigt speciell image – om man söker detta.